Geo-Film Produkciós Iroda
Szemünkkel láthatja a világot

MENÜ
  Kiadványok
 - Szerelmes földrajz 1. DVD
 - Szerelmes földrajz 2. DVD
 - Szerelmes földrajz 3. DVD
 - Szerelmes földrajz 4. DVD
 - Szerelmes földrajz 5. DVD
 - Szerelmes földrajz 6. DVD
 - Szerelmes földrajz 7. DVD
 - Szerelmes földrajz 8. DVD
 - Szerelmes földrajz 9. DVD
 - Szerelmes földrajz 10. DVD
 - Szerelmes földrajz 11. DVD

TV-MŰSOROK

 


Szerelmes földrajz 12. DVD

1. „Elbánunk a pánikkal” – Karosszékben ülve (Gábor S.Pál zeneszerző, pszichiáter)
„Nincs én bennem semmiféle elvágyódás. És ha valamit kérhetek a sorstól, a Teremtőtől, akkor azt, hogy minél tovább rendelkezésére állhassak az elesetteknek, a depressziósoknak, a pánikbetegeknek, a szociális fóbiában szenvedőknek. A karosszékem az én kedves helyszínem. Nem adnám föl semmi kincsért. Itt érzem a legjobban magam. Amíg bírom erővel, úgy érzem, eleget kell tennem ennek a hivatásnak.” 

2. Érintések – Villányi borbarangolás Bock Józseffel
Ő az egyetlen magyar borász, akit a becenevén szólítanak: Boxi. Borainak stílusa markáns, összetéveszthetetlen: bennük rejlik a gazda ellentmondást nem tűrő igényessége és szívélyes jókedve. Bock József hova máshová is kalauzolhatná el a nézőt, mint szülőföldjére, a szeretett Villányba. Évezredes hagyományai vannak a szőlő – és bortermelésnek e mediterrán vidéken. A soknemzetiségű lakosság apáról fiúra szálló borkultúrája tette naggyá az itt termő borokat. És a Bock Pince borai világviszonylatban is a legjobbak közé tartoznak.  

3. Élet-képek (Kornis György festőművész)
„A Pilis régi kedvencem, fiatal koromban gyakran jártam ide festeni. Ezek a dombok, lágy vonulatok nagyon közel állnak hozzám, ezek vonzanak a festészetben is. A Budai Vár pedig már több évtizede a lakóhelyem, ismerem kívül-belül, ismerem az építészetét, udvarait, az itt lakókat. Már fejből is le tudnám festeni, noha nem vagyok „várfestő”. Naponta többször is átjövök a Lánchídon, és nincs olyan évszak vagy napszak, amikor ne lenne más, amikor ne lenne csodálatos. Hát ez az én „szerelmes földrajzom” sarokpontja.

4. Kovács Katalin - olimpiai- és világbajnok kajakozó .
Szerkesztés alatt!

11. DVD Kiadványok  H-1065 Budapest, Bajcsy-köz 2.