Geo-Film Produkciós Iroda
Szemünkkel láthatja a világot

MENÜ
  Kiadványok
 - Szerelmes földrajz 2. DVD
 - Szerelmes földrajz 3. DVD
 - Szerelmes földrajz 4. DVD
 - Szerelmes földrajz 5. DVD
 - Szerelmes földrajz 6. DVD
 - Szerelmes földrajz 7. DVD
 - Szerelmes földrajz 8. DVD
 - Szerelmes földrajz 9. DVD
 - Szerelmes földrajz 10. DVD
 - Szerelmes földrajz 11. DVD

TV-MŰSOROK

 


Szerelmes földrajz 1. DVD


1. Ahol az ég a földet éri (Aradi Csaba ökológus)
„Nekem a puszta örök szerelem. Sokan megkérdik, miért? Ha úgy istenigazából tudnám rá a választ, talán nem is szeretném annyira. A puszta mindig változik, állandó mozgásban van, s közben mindig valami újat ad. Ugyanolyannak soha nem láttam még. Ez talán a Hortobágynak az izgalma”

2. A Bakony az én Párizsom (Kopátsy Sándor közgazdász)
„ A Bakonyt nem is én választottam, a Bakony választott engem. És úgy érzem szerencsés vagyok, hogy választott. Olyan tapasztalatokat szereztem itt, annyi élményt gyűjtöttem, hogy azt nagyon meg kell becsülni.”

3. Gyerekkorom Atlantisza (Gyurkovics Tibor író)
„Esztergom… Gyerekkorom ajándékozta nekem ezt a várost, és annyira megszerettem, hogy negyven éve nem is tudok tőle szabadulni. Ezek a tornyok, ez az arany ragyogás, a Duna felszínén csúszkáló fények, a hegyek, a Bazilika, szóval összeállt az álomvilág. Valójában jobban szeretem, mint a szülővárosomat, Budapestet. Hazaérkezem, ha idejövök. Visszajövök, mint a tett színhelyére, nőkkel, szerelmekkel, rokonokkal, gyerekekkel. - Vedd le saruidat, mert szenthely hol állsz! – Így érkeztem mindig Esztergomba.”

4. A Tiszától az óceánig – Visszatérés a „béke szigetére” (Tokodi Ilona énekesnő)
„Ezt a vidéket úgy szeretem, hogy akárhová is sodródom, mindig magammal viszem és ettől leszek több. Mert a napsugár, ami itt Szegeden bearanyoz, az maga az élet. A Tisza vize, a fűz- és nyárfák illata: ezt én mindenhova magammal viszem. És tudom, hogy ide mindig visszatérhetek. Feltétel nélküli szeretetet az ember csak a szülőktől, a gyerekektől és a szülőföldtől kaphat.”

  Kiadványok 2. DVDH-1065 Budapest, Bajcsy-köz 2.